Zakelijk

financiering-startende-ondernemerEigen baas en nu?
Doen waar u goed in bent. Daarom bent u ondernemer geworden. Maar bij dat ondernemerschap komt nogal wat kijken, zeker op financieel gebied. De mooie arbeidsvoorwaarden waar werknemers in loondienst van profiteren gelden niet voor ondernemers. Hoe regelt u uw vakantiedagen? De financiële zaken rondom u bedrijfspand, personeel en aansprakelijkheid? Heeft u al nagedacht over een ziektekostenregeling en uw pensioen? Zaken waar Finance Care 4 You u inzicht en gericht advies in geeft.

Met volle kracht vooruit
Of u nu starter of juist een groeiende ondernemer bent. Een doorstart maakt of vanuit een uitkeringspositie komt. Een goede of minder goede gezondheid heeft. Uw compagnon ook privé uw partner is. Iedere ondernemer verdient een solide basis. Dat realiseren we met een optimaal vangnet: de juiste verzekeringen.
Het bulkt van de speciale kortingen en doelgroepgerichte regelingen. Maar zijn deze ook op de lange termijn voordelig? Maak een excellente start of realiseer een gedoseerde groei met onafhankelijk advies van Finance Care 4 You. Advies dat past bij de omvang en bedrijfsactiviteit van uw onderneming. En advies dat past bij uw doelstellingen, want we kijken graag vooruit.

Finance Care 4 You:

  • Onafhankelijk
    Ook wij zijn ondernemer. Wij kennen het klappen van de zweep. En daarom zijn wij onafhankelijk. Wij zijn er voor u, niet voor de bank of verzekeraar
  • Open en transparant
    Optimale dienstverlening tegen een vooraf afgesproken tarief. Wel zo duidelijk.
  • Begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie
    Ons kantoor beschikt over alle benodigde AFM-vergunningen (Autoriteit Financiële Markten) in het kader van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wat dat voor uw onderneming betekent? Dat u zeker kunt zijn van begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie voor uw solide basis.

Finance Care 4 You

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Postadres

Postbus 1149
1810 KC Alkmaar

Contact

Tel: 088 – 11 49 100
Email: info@financecare4you.nl