Verzekeringen

verzekeringenUw gezin centraal
Een persoonlijke benadering en gericht advies. Finance Care 4 You is uw onafhankelijke tussenpersoon. Dat betekent dat u kunt rekenen op verzekeringsadvies waarin u en uw gezin centraal staan, niet de verzekeraar.

Mensenwerk
‘Welke verzekeringen zijn noodzakelijk?’ Een vraag die we geregeld voorgelegd krijgen. Noodzakelijk en verplicht zijn de zorgverzekering en de WA-verzekering voor autobezitters. Verder is de noodzaak afhankelijk van uw situatie. Hoe is uw gezin samengesteld? Heeft u een koopwoning? Bouwt u pensioen op via uw werkgever of bent u zelfstandig ondernemer? Wilt u uw inboedel verzekeren? En heeft u al nagedacht over hoe u uw nabestaanden wilt achterlaten na uw overlijden? Kortom, verzekeringswerk is mensenwerk. En daarom spreken we over prettige zaken als een reisverzekering, maar ook over overlijdensrisico’s.

Finance Care 4 You:

  • Onafhankelijk
    Wij zijn er voor u, niet voor de verzekeraar.
  • Open en transparant
    Uw adviseur bespreekt welke vergoeding hij rekent voor zijn dienstverlening en wat u daarvoor kunt verwachten.
  • Begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie
    Ons kantoor beschikt over alle benodigde AFM-vergunningen (Autoriteit Financiële Markten) in het kader van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wat dat voor u betekent? Dat u zeker kunt zijn van begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie.

Klant aan het woord:

‘Ons verzekeringspakket is nu helemaal op orde. We bleken oververzekerd te zijn. Zonde! Met de hulp van Finance Care 4 You besparen we flink op ons verzekeringspakket.’

Adviseurs

Finance Care 4 You

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Postadres

Postbus 1149
1810 KC Alkmaar

Contact

Tel: 088 – 11 49 100
Email: info@financecare4you.nl