Hypotheken

20100814-woning-b4Duidelijke en heldere taal. Daar kunt u op rekenen bij Finance Care 4 You. Hypotheekinformatie bestaat doorgaans uit omvangrijke en ingewikkelde materie. Wij nemen de tijd. Een huis kopen doet u namelijk niet iedere dag!

Een hypotheek is voor de meesten van ons de grootste financiële overeenkomst die we aangaan. Daarom moet de hypotheekvorm perfect passen. Bij u, bij uw inkomen en levensstijl, bij uw toekomstplannen. Natuurlijk kunt u veel informatie van het internet halen. Maar: klopt deze informatie? Past de hypotheekvorm bij uw situatie? Kies voor zekerheid! Uw adviseur van Finance Care 4 You presenteert de beste oplossingen tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Meedenken zit in ons bloed. Een tevreden klant het hoogst haalbare.

Finance Care 4 You:

  • Onafhankelijk
    Passend en verantwoord advies. Voor u, niet voor de bank. Wij zijn op geen enkele wijze gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Zo bent u zeker van de hypotheek die het best bij u past.
  • Open en transparant
    Een financieel adviseur moet natuurlijk ook gewoon geld verdienen. Vroeger gebeurde dit middels provisie. Tegenwoordig gaat dat gelukkig anders. Het risico dat een adviseur beïnvloed word door de hoogte van de beloning is hiermee verdwenen. Uw adviseur van Finance Care 4 You bespreekt welke vergoeding hij rekent voor zijn dienstverlening en wat u daarvoor kunt verwachten. De communicatie is open en transparant.
  • Begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie
    Ons kantoor beschikt over alle benodigde AFM-vergunningen (Autoriteit Financiële Markten) in het kader van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wat dat voor u betekent? Dat u zeker kunt zijn van begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie.

Adviseurs

Finance Care 4 You

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Postadres

Postbus 1149
1810 KC Alkmaar

Contact

Tel: 088 – 11 49 100
Email: info@financecare4you.nl