Over ons

Voor u
Finance Care 4 You. De naam zegt het al: wij zijn er voor u. Niet voor de bank. Niet voor de verzekeringsmaatschappij. Onze onafhankelijke positie zorgt ervoor dat we de beste oplossingen voor onze klanten kunnen realiseren. En dat lukt! Eenmaal klant bij Finance Care 4 You, altijd klant zo blijkt. En daar doen we het voor!

‘Wat ze doen bij Finance Care 4 You? Nou, toegevoegde waarde leveren! Voorheen had ik geen idee welke verzekeringen ik waar had ondergebracht. Laat staan dat ik kennis had van de inhoud. De brei van informatie is nu perfect gestructureerd en daarbij heeft het me tevens financieel voordeel opgeleverd.’

Financieel advies
U kunt bij ons terecht met financiële vraagstukken, hypotheekwensen en een passend verzekeringspakket. Wij houden kantoor in de Boekelermeer in Alkmaar, maar natuurlijk komen we indien gewenst ook graag bij u thuis. Finance Care 4 You werkt samen met freelancers in Bergen NH, Breda, Lisse en Purmerend. Natuurlijk wisselen wij onderling ervaringen en expertise uit. Zo kunnen we onze klant voor ieder financieel vraagstuk een oplossing bieden. Wij geven advies inzake hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financiële planning en employee benefits. Voor particulieren en zakelijke klanten.

Beloningsbeleid
Wij handelen altijd in het belang van onze klanten en zullen passende adviezen verstrekken en wij bemiddelen volledig onafhankelijk. In onze dienstenwijzer, welke op de website is te downloaden, wordt on beloningsbeleid nader uitgelegd. Onze medewerkers worden beloond op basis van een vast en marktconform salaris.

Up-to-date
Onze adviseurs zijn gecertificeerd op hun eigen vakgebied en volgen daarvoor permanente educatie. Zijn er veranderingen in de markt? Dan brengen wij u op de hoogte! Wij gebruiken daarvoor onze website, nieuwsbrief en social media-accounts.

Het regelen van financiële zaken is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Natuurlijk kunt u veel informatie van het internet halen. Maar: klopt deze informatie? Past betreffende hypotheekvorm bij uw situatie? Zijn dit de verzekeringen die uw risico afdekken? Kies voor zekerheid. We kunnen het niet genoeg benadrukken: wij zijn er voor u.

Renérene-small Insing
Mijn naam is René Insing, ik ben woonachtig in Heerhugowaard en sinds augustus 2013 werkzaam bij Finance Care 4 You.
Sinds 2004 ben ik werkzaam in de financiële sector, destijds bij een kantoor in Heerhugowaard. Daar werkte ik naast mijn studie enkele dagen per week en in 2010 heb ik de studie Management Economie & Recht aan INHolland te Alkmaar afgerond. In mijn vrije tijd (zaal)voetbal ik en probeer ik af en toe de racefiets te pakken. Ik ben er voor al uw vragen op het gebied van de schadeverzekeringen in de breedste zin van het woord. Ik help u graag!

 

 

Anne Passchier
Mijn naam is Anne Passchier, ik ben getrouwd en woon in Noordwijk. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als Accountmanager Private banking/Financieel Adviseur bij de Rabobank in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer (Regio Schiphol). Hierdoor heb ik niet alleen affiniteit met ondernemers (in privé) en particulieren klanten, maar heb ik ook veel feeling met deze werkgebieden. Ik ben Erkend Financieel Adviseur met meer dan drie decennia ervaring. Bovendien ben ik deskundig op gebied van inkomens-, vermogens- en nalatenschapsplanning, gecertificeerd FFP’er (Federatie van Financieel Planners)en gecertificeerd trainer.  Daarnaast ben ik aangesloten bij verschillende netwerken, waaronder de ONBD (Onder Nemersnetwerk Duin en Bollenstreek) en het NOV (Noordwijkse Ondernemers Vereniging). Ik ben een muziekliefhebber, zing in een gospelkoor en kijk graag naar korfbal op het hoogste niveau.

 

 

gerard2-smallGerard Silvius

Mijn naam is Gerard Silvius, ik ben getrouwd en woon in Breda. Ik werk sinds 1979 in de verzekeringsbranche. De eerste jaren heb ik gewerkt bij verschillende tussenpersonen en geadviseerd bij zakelijke en particuliere klanten. Vervolgens heb ik 21 jaar gewerkt bij ASR en sinds 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig adviseur. Ik adviseer graag op het gebied van hypotheken en verzekeringen bij zowel particulieren en bedrijven. Ik ben een muziekliefhebber en ik speel graag een rondje golf.

 

 

 

dennis-smallDennis Ruiter
Mijn naam is Dennis Ruiter, ik ben getrouwd en woon in Bergen NH.
Sinds 1995 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, de eerste vier-en-een-half jaar bij een kantoor in Noord-Holland. Hierna ben ik een jaar gaan reizen en in 2001 in dienst getreden bij ASR Verzekeringen waar ik ruim 10 jaar in de buitendienst actief ben geweest. Sinds 2010 werk ik als zelfstandig ondernemer waarbij ik de eerste twee jaar aangesloten was bij een collega kantoor in Noord-Holland. Als zelfstandig ondernemer adviseer ik sinds 2013 zowel particulieren en zakelijke relaties in financieringen en schadeverzekeringen. Mijn hobby’s zijn voetballen en skiën en eigenlijk ben ik ook wel een beetje Italië-fan.

 

 

Edwin BrinkertEdwin Brinkert
Mijn naam is Edwin Brinkert en ik ben woonachtig in Krommenie (Zaanstad). Al vanaf 1994 ben ik werkzaam in de financiële sector. Mijn eerste uitdaging vond ik bij een groot bankkantoor in Amsterdam. In 2000 heb ik de overstap gemaakt naar het onafhankelijk intermediair. Eerst in Haarlem en later in Wormerveer (Zaanstad). De vrijheid om zelf keuzes te maken en om zelf verantwoordelijkheid te dragen, hebben mij doen besluiten om als zelfstandig adviseur aan de slag te gaan. Het kunnen geven van persoonlijke aandacht en het hebben van plezierig contact op basis van wederzijds vertrouwen geeft mij veel voldoening. Iedere situatie is uniek en daarom vind ik het belangrijk om altijd te zoeken naar de oplossing die volledig aansluit bij de specifieke situatie. Op een no nonsens manier neem ik als Erkend Financieel Adviseur met minder geen genoegen. Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen!


vincent-smallVincent Oostdijk
Na 21 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse bankinstellingen heb ik me in 2014 aangesloten bij Finance Care 4 You. De opgedane ervaring kan ik goed gebruiken om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Zo ben ik in staat een financiële situatie snel te analyseren en ik heb diepgaande kennis van alle hypotheekvormen, verzekeringen en beleggingsportefeuilles. Het resultaat? Onze klanten profiteren van duidelijk advies en de beste financiële oplossingen. Onnodige kosten behoren tot het verleden!

 

 

 

IMG_7996Karin Havik
Mijn naam is Karin Havik en ik ben woonachtig in Hoorn. Ik ben vanaf 1988 werkzaam in de financiële sector, waaronder 15 jaar bij de Rabobank en 14 jaar bij Financieel Adviesbureau Hok Kwee. Per 1 juni 2018 heb ik mij als zelfstandig adviseur aangesloten bij Finance Care 4 You in Alkmaar. In mijn advisering leg ik de nadruk vooral op het persoonlijk contact met de klant en een zorgvuldige afwikkeling van zaken en afspraken. Uw financiële vraagstukken zijn bij in vertrouwde handen.