Advies

adviesZorgplicht
Aanbieders van financiële producten hebben een zorgplicht. Dat betekent dat adviseurs u geen complex product mogen verkopen dat niet bij u past. Deze zorgplicht vinden wij niet meer dan normaal. Sterker nog, wij gaan veel verder. Wij rusten pas als onze klant alles weet van de financiële producten die hij of zij met onze hulp aanschaft.

Ingewikkeld karakter
Veel financiële producten hebben een ingewikkeld karakter. Soms onnodig, soms is een financieel product gewoonweg veelomvattend. Denk aan hypotheken, beleggingen en levensverzekeringen. Met hulp van de juiste adviseur kunt u duizenden euro’s besparen bij de aanschaf van zo’n product. Finance Care 4 You is een onafhankelijke partij. Dat betekent dat we niet verbonden zijn aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Wij vergelijken producten van verschillende partijen en komen met het optimale advies voor uw situatie. Van hypotheek tot aansprakelijkheidsverzekering.

Finance Care 4 You:

  • Onafhankelijk
    Wij zijn er voor u, niet voor de bank of verzekeraar
  • Open en transparant
    Optimale dienstverlening tegen een vooraf afgesproken tarief.
  • Begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie
    Ons kantoor beschikt over alle benodigde AFM-vergunningen (Autoriteit Financiële Markten) in het kader van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wat dat voor u betekent? Dat u zeker kunt zijn van begrijpelijke, eerlijke en juiste informatie.

Klant aan het woord:

‘De heren van Finance Care 4 You weten waar ze het over hebben. En ik nu ook! Ik ben met zo’n gerust gevoel naar huis gegaan.’